Uitvaart regelen? Bel 053-203 40 21

24/7 directe hulp

U kunt ons altijd bereiken wanneer u vragen heeft. 053-203 40 21

Uitvaart regelen in Enschede

Uitvaart regelen? Crematie Twente in Enschede

Hoewel het leven voor iedereen eindig is en we ons daar wellicht op zouden kunnen voorbereiden, weet niemand van tevoren hoe hij/zij erop reageert als een dierbare komt te overlijden. Allereerst is er de opdracht een uitvaart te regelen, ook al zijn de gedachten en gevoelens ergens anders mee bezig. Wat altijd vast staat, zeker voor Begrafenis Twente, is dat het afscheid passend en persoonlijk moet zijn. Onze lokaal betrokken medewerkers helpen u graag om de uitvaart zo te regelen dat u en alle andere aanwezigen er een mooie herinnering aan overhouden. Het leven van de overledene waardig én betaalbaar.

Direct een uitvaart regelen? Bel Begrafenis Twente in Enschede op 053-2034021 of mail naar info@begrafenistwente.nl. Begrafenis Twente is 24/7 bereikbaar.

Begrafenis Twente kan een betaalbare uitvaart regelen in Enschede

Dat een begrafenis duurder is dan een crematie is goed te verklaren door de kosten van de begraafplaats. Het grafrecht, de grafsteen of ander gedenkteken, het onderhoud van het graf, hier zijn kosten aan verbonden. Die kosten zijn verschillend per begraafplaats. Begrafenis Twente kan voor u een betaalbare uitvaart regelen, omdat de dienstverlening hiervan een vast lagere prijs heeft dan u elders zult zien. Van de verzorging van de overledene tot aan de eventuele condoleanceplechtigheid zullen de kosten lager uitvallen dan u misschien dacht. Bekijk ons pakket, met eventuele aanvulling, voor duidelijke tarieven. De kosten van de begraafplaats, het grafrecht, het graf en het onderhoud ervan, worden apart berekend. Begrafenis Twente zorgt ervoor dat u vooraf duidelijk weet wat de kosten zullen zijn.

Toch liever een Crematie? Ook Crematie Twente kan in Enschede een uitvaart regelen.

Bekijk bij Crematie Twente de diverse pakketten. Zij kunnen ook in Enschede de uitvaart regelen. Vaak is vooraf wel duidelijk wat een overledene liever wilde: een begrafenis of een crematie. Het verschil in kosten is zelden een overweging, maar op zich wel belangrijk. De kosten van de begraafplaats, het grafrecht, de keuze voor het soort graf, een familiegraf, een gedeeld graf, de kosten van het onderhoud ervan, zijn wel zaken waar rekening mee gehouden moet worden. Naast de dienstverlening van Begrafenis Twente zult u dus ook een nota krijgen van de begraafplaats. Begrafenis Twente kan net als Crematie Twente met de vaste lage tarieven altijd een persoonlijke, passende en stijlvolle uitvaart regelen, ook in Enschede.

Waarom zou Begrafenis Twente voor u de uitvaart regelen in Enschede?

  • deskundige, empathische medewerkers
  • diverse beschikbare locaties
  • goede prijs-kwaliteitverhouding
  • nette, discrete dienstverlening
  • transparante afspraken
  • heldere, duidelijke pakketten
  • uitvaart op maat
  • persoonlijke aandacht

Niet of te laag verzekerd? Begrafenis Twente kan een waardige uitvaart regelen

Door onze lage tarieven en onze mogelijkheid u alternatieven te bieden zonder dat dat ten koste van de waardigheid gaat, kunt u bij Begrafenis Twente altijd een uitvaart regelen die past bij uw budget. Terwijl u achteraf toch een mooie herinnering zult hebben aan het afscheid van uw dierbare. Begrafenis Twente wil voor ieder mens een stijlvolle uitvaart regelen, liefst ook bij u in Enschede.

Een bijzondere uitvaart regelen? Begrafenis Twente heeft meerdere locaties.

Dat een uitvaart uniek moet zijn, is duidelijk: elk mens is uniek, elk leven is uniek. Als een afscheid goed passend is bij het leven van de overledene, kan het helpen bij het verwerken van het verlies. Dat leert onze ervaring. Begrafenis Twente helpt u graag met het regelen van een passende uitvaart, maar u weet als geen ander waar u de overledene het beste mee typeert of wat uw dierbare het liefst zou hebben gewild. Zo kan de een kiezen voor een besloten uitvaart en de ander wil liever een groots gebeuren. Of we nu een uitvaart regelen waarbij het afscheid plaatsvindt in het FC Twente stadion, of in uw plaatselijke kerk, of bij u thuis, of in uw tuin, of in één van de locaties waar Begrafenis Twente gebruik van kan maken, alles is bespreekbaar en bijna alles kan.  

Vooraf een uitvaart regelen bij Begrafenis Twente geeft rust

De ervaring leert dat het veel rust geeft als zaken geregeld zijn. Als voor nabestaanden duidelijk is hoe u of uw dierbare zou willen dat het laatste afscheid eruit ziet. Soms willen mensen er niet aan denken, maar het is wel de enige zekerheid die we in het leven hebben: het eindigt. En om dan familieleden en vrienden een beetje te helpen op een moment dat verdriet vaak de overhand heeft, is het prettig al vooraf enigszins duidelijk te hebben hoe u uw uitvaart geregeld zou willen zien, of die van uw dierbare. Het samen bespreken kan een en ander al verhelderen, maar echt rust krijgt u als er al iets vast ligt. Dit intakeformulier kunt u invullen waarmee de administratieve rompslomp al is voorbereid. Uw nabestaanden krijgen daarmee een beeld van uw wensen als ze voor het moment staan dat ze uw uitvaart moeten regelen. Zo kunnen ze naar uw wil handelen, zonder verdere verplichtingen.

ga naar het intakeformulier

Een uitvaart regelen in Enschede met een bijzondere kist en/of mooie, betaalbare bloemen?

Als u een andere kist wilt dan de standaard, nette kist die bij ons pakket wordt geleverd, dan kan dat uiteraard. Bij www.uitvaartkistwinkel.nl kunt u een breed assortiment kisten vinden, die ook discreet en snel geleverd worden. Topkwaliteit voor een lage prijs. Wellicht wilt u een andere kleur, of een grafkist van ander materiaal, of wilt u een kist die u zelf kunt beschilderen: heel veel is mogelijk. Daarnaast kan Begrafenis Twente u wijzen op de www.heavenly-flowers.nl waar rouwboeketten in allerlei vormen en maten worden aangeboden die niet alleen erg mooi en vers zijn, maar ook nog eens goed betaalbaar.

Wilt u een overlijden melden of direct een uitvaart regelen? Bel Begrafenis Twente op 053-2034021 of mail info@begrafenistwente.nl. 24/7 bereikbaar

Begrafenis Twente lokaal betrokken in Enschede, let op uitvaartkosten

Begrafenis Twente maakt deel uit van Uitvaart24, een jonge, landelijke uitvaartorganisatie. Overtuigd dat elk mens een mooi afscheid verdient en dat een begrafenis voor iedereen betaalbaar moet zijn, werkt Uitvaart24 ook in Enschede of omgeving met Begrafenis Twente, in goede samenwerking met Vredehof uitvaartverzorging. Zo bent u verzekerd van een lokale, professionele uitvaartverzorger, die samen met u in Enschede een passende begrafenis organiseert, mét oog voor de kosten. Lees meer over ons.

direct regelen? intakeformulier