Uitvaart regelen? Bel 053-203 40 21

24/7 directe hulp

U kunt ons altijd bereiken wanneer u vragen heeft. 053-203 40 21
Contact

info@begrafenistwente.nl
053-2034021

Begrafenis Twente is 24 uur per dag bereikbaar voor directe hulp.
24 uur per dag / 365 dagen per jaar
KvK: 12 34 56 78

Begrafenis Twente verzorgt betaalbare begrafenissen in Twente

Uitvaart24 is een landelijke organisatie die ook in Twente een budget begrafenis voor u kan regelen. We zijn overtuigd dat een goedkope begrafenis zeker ook een stijlvolle, waardige aangelegenheid kan zijn. Met Begrafenis Twente zijn we, in de goede samenwerking met Vredehof uitvaartverzorging, verzekerd van professionele lokale uitvaartbegeleiders.

Deze ervaren specialisten kunnen op diverse locaties in Twente uw wensen persoonlijk en vakkundig omzetten naar een goed georganiseerd afscheid op maat. Of het nu gaat om een budget begrafenis in Almelo of in Enschede, in een kerk, in uw eigen tuin of een uitvaart in het stadion van FC Twente, we regelen het voor u met onze volle aandacht.

Vaste (lage) tarieven voor complete budget begrafenis

Wij werken transparant. Welke werkzaamheden wij voor u verrichten, bespreken wij altijd vooraf met u. Uiteraard met de bijbehorende kosten. We werken met een overzichtelijk pakket, met een vaste prijsstelling. Eventuele aanvullingen daarop leggen we vast en de kosten daarvan zult u altijd vooraf weten.

Alleen de kosten van de begraafplaats zijn niet inbegrepen. Die kunnen we wel voor u navragen, maar de rekening van de begraafplaats komt apart. De hoogte hiervan is afhankelijk van de begraafplaats, het soort graf en de steen die u eventueel kiest.

Minder kosten, toch respectvol afscheid

Bij Begrafenis Twente is vaak meer mogelijk, voor minder geld. Een uitvaart bevat verschillende elementen, die elk hun eigen prijs hebben. De keuze daarin is heel persoonlijk, Begrafenis Twente geeft u die keuze.

Onze uitvaartbegeleider in Bathmen, Almelo, Enschede of op een van onze andere locaties helpt u graag persoonlijk bij het regelen van een passende uitvaart. Passend bij de overledene, passend bij u én bij het beschikbare budget. Bij Begrafenis Twente is een mooie begrafenis een goedkope begrafenis.

persoonlijk

Een begrafenis passend bij uw persoonlijke wensen

voordelig

Het bewijs dat een goedkope begrafenis ook waardig kan zijn

lokaal betrokken

We regelen alles rondom de begrafenis lokaal bij u in Twente

transparant

Helder en duidelijk. Geen onverwachte kosten achteraf dus

direct regelen? intakeformulier